Clicky


Calais Seaways nieuwe aanwinst op het Kanaal

Calais Seaways nieuwe aanwinst op het Kanaal
22-03-2013 09:40 | Algemeen | auteur de redactie
Zondag 17 maart heeft het gerenoveerde schip 'Calais Seaways' (voorheen 'Norman Spirit') zijn rentree gemaakt op de zuidelijke route Dover-Calais. Het schip heeft zowel van binnen als van buiten een totale make-over ondergaan die meer in lijn is met het nieuwe uiterlijk van DFDS Seaways.

Net als bij de 'Sirena Seaways' die eind februari ingewijd werd op de Harwich-Esbjerg route, zijn vooral het meubilair en de faciliteiten aan boord vernieuwd en verbeterd. Zo zijn de vloeren, het tapijt en de toiletten vernieuwd en is er een nieuwe bar aangelegd in de lounge: de 'Opal Bar'.


Ook de shop aan boord is gerenoveerd. De faciliteiten voor de vrachtvervoerders zijn verbeterd met een opgeknapt restaurant met de naam ‘Road Kings’ daarnaast zijn ook de relaxruimtes, douches en toiletten vernieuwd.


Carsten Jensen, senior vice president en hoofd Channel Business van DFDS Seaways over het nieuwe schip: "We zijn blij dat de Franse autoriteiten hebben ingestemd met de naam Calais Seaways en kijken uit naar de voortzetting van onze nauwe samenwerking ter bevordering van onze service. Bij DFDS Seaways streven wij voortdurend naar kwaliteit. Met deze investering onderstrepen we dat en hopen we de ervaring voor zowel de passagier als de vrachtvervoerder naar een hoger niveau te tillen."