Preston Feight benoemd tot president-directeur DAF Trucks N.V.

Preston Feight benoemd tot president-directeur DAF Trucks N.V.
26-02-2016 10:25 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN - PACCAR Inc, moedermaatschappij van DAF Trucks N.V., heeft bekend gemaakt dat Preston Feight met ingang van 1 april 2016 is benoemd tot president-directeur van DAF Trucks N.V. Hij volgt daarmee Harrie Schippers op, die op het hoofdkantoor in Seattle is benoemd tot PACCAR senior vice president met de verantwoordelijkheid voor DAF Trucks en PACCAR Parts.

Preston Feight trad 18 jaar geleden bij PACCAR in dienst en is op dit moment PACCAR vice president en general manager van de Kenworth Truck Company. Daar heeft hij diverse functies met toenemende verantwoordelijkheid bekleed, waaronder die van directeur productontwikkeling en directeur Marketing & Sales. Preston Feight is afgestudeerd aan de Northern Arizona University (werktuigbouwkunde) en aan de University of Colorado (bedrijfsmanagement). In zijn nieuwe functie is hij ook verantwoordelijk voor Leyland Trucks in het Verenigd Koninkrijk.

Harrie Schippers kwam 30 jaar geleden bij de onderneming in dienst en is op dit moment PACCAR vice president en president-directeur van DAF Trucks. Hij bekleedde diverse financiële posities met toenemende verantwoordelijkheid en was directeur Financiën, voordat hij in 2010 benoemd werd tot president-directeur van DAF Trucks. Harrie Schippers studeerde Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en rondde in 2007 het ‘Executive Program’ af aan Stanford University.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden