Clicky


Vier 'Truck of the Year 2016' Iveco EuroCargo voor Melo Logistics

Vier 'Truck of the Year 2016' Iveco EuroCargo voor Melo Logistics
23-02-2016 16:57 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BREDA - In november 2015 is de nieuwe IVECO Eurocargo uitgeroepen tot "International Truck of the Year 2016". De nieuwe middelzware truck van IVECO werd door de internationale vakjury geroemd om zijn grote bijdrage aan de efficiëntie van het wegvervoer op basis van technische innovatie, comfort, veiligheid, souplesse, brandstofverbruik, ecologische voetafdruk en totale gebruikskosten. Onlangs nam Melo logistics uit Breda vier stuks in ontvangst. DEBA Bedrijfswagens leverde vanuit de vestiging Etten-Leur de voertuigen af.

IVECO Eurocargo ML120E21/P Slaapcabine

De nieuwe IVECO Eurocargo's van Melo logistics is de eerste order van vier stuks geleverd in Nederland. De Eurocargo slaapcabine uitvoering is uitgevoerd in de goed herkenbare huisstijl van Melo Transport. De belettering op de laadbak, geleverd door de Graaf Carrosserieën, is aangebracht door Neggers Reclame. Het zorgt voor een vertrouwd beeld in de Regio. De distributietrucks zullen worden ingezet voor verschillende opdrachtgevers waaronder GLS en TNT.

De nieuwe IVECO Eurocargo van Melo Logistics heeft de 210pk en 750Nm krachtige 4-cilinder Tector 5 dieselmotor aan boord. De Euro-VI emissienorm wordt bereikt door het Hi-SCR uitlaatgas behandelingssysteem. Hierbij wordt geen uitlaatgas gerecirculeerd(EGR) waardoor de verbranding schoner is, het brandstofverbruik lager en het onderhoudsinterval van de IVECO langer. Dit komt ten goede aan de totale exploitatiekosten van het voertuig.

IVECO-dealer DEBA Bedrijfswagens BV  is zeer trots op het feit dat deze vier Eurocargo's het wagenpark uitbreiden naar inmiddels honderd eenheden.

Foto's

  • Wempe Transport
  • Wempe Transport
  • Voets Transport
  • Voets Transport