Clicky


Drie nieuwe Daf FT XF voor Kuipers Logistics

Drie nieuwe Daf FT XF voor Kuipers Logistics
22-02-2016 16:17 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

OLDENZAAL - Afgelopen vrijdag 19 februari zijn drie nieuwe DAF FT XF.440 Super Space Cab trekkers afgeleverd aan Kuipers Logistics te Oldenzaal. Deze drie maken onderdeel uit van een serie van vier aangekochte trekkers.

Deze trekkers zijn onder andere voorzien van de MX 11 motor met de verbeterde MX motorrem en 440 pk. Ook zijn deze uitgerust met het ‘’silent pakket’’, waarmee met een ingeschakelde functie een maximale decibel van 72 geproduceerd wordt. Een luxe stoel, maximale brandstoftanks, het complete veiligheidspakket en Predictive Cruise Control maken de auto’s compleet.

In 1987 startte Harry Kuipers met één vrachtwagen een transportbedrijf. In het prille begin ging het nog om een lijndienst op Hamburg, maar al snel groeide het bedrijf en werd er een dienst op Oost-Europa gestart.

Al gauw werd er een tweede transportactiviteit overgenomen die ondergebracht werd in een aparte onderneming. Hier ligt het specialisme op Zuid-Europa. In 2002 werden beide activiteiten samengevoegd en verhuisden ze naar hun huidige onderkomen in Oldenzaal. Hierna ging men verder onder de naam Kuipers Logistics.

In 2008 is Kuipers Air & Sea gestart. Van toen af omvatte de transportservice behalve wegvervoer ook lucht- en scheepsvervoer en kan Kuipers z’n klanten dus een compleet logistiek pakket bieden, waarbij het ook optreedt als expediteur.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV