Clicky


Van der Vlist transporteert 80 tons graafmachine naar Vietnam

Van der Vlist transporteert 80 tons graafmachine naar Vietnam
18-02-2016 15:47 | Speciaal Transport | auteur Redactie [FE]

GROOT-AMMERS - Alhoewel Van der Vlist bekend is van speciaal transport binnen Europa, groeit het aantal transporten naar bestemmingen buiten Europa snel. Klanten vragen momenteel Van der Vlist om diverse soorten lading te verplaatsen van en naar het Verre Oosten, met name Thailand, Vietnam, Indonesië en China. In 2015 werden meer dan 100 projecten in deze regio gecoördineerd.

Onlangs is een 80 tons graafmachine met toebehoren en onderdelen vervoerd van Duitsland naar Vietnam. Dit multimodale transport begon met het vervoer van de basismachine op een Van der Vlist dieplader naar de haven van vertrek waar deze werd gedemonteerd en verpakt op flatracks en in containers.

Specifieke lading waar Van der Vlist mee te maken heeft voor deze locaties, bestaat voornamelijk uit exceptionele lading met gedemonteerde onderdelen in containers. Afhankelijk van de eisen die klanten stellen, kunnen transporten door-to-port of door-to-door worden uitgevoerd.

Van der Vlist regelt demontage, pick-up, zeewaardig vastzetten van kleinere delen in containers en multimodaal vervoer voor een all-in prijs, zodat klanten niet met onvoorziene uitgaven zullen worden geconfronteerd.