Clicky


Royal Jongbloed besteedt logistiek uit aan CB

Royal Jongbloed besteedt logistiek uit aan CB
18-02-2016 11:25 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HEERENVEEN - Vanaf 1 maart aanstaande besteedt Royal Jongbloed uit Heerenveen zijn complete logistiek uit aan CB. Royal Jongbloed is uitgeverij van kwaliteitsuitgaven van de bijbel, liedboeken en andere publicaties met een christelijke grondslag.

CB neemt de warehousing en distributie naar retailers en consumenten voor zijn rekening, inclusief de facturatie en administratie. Royal Jongbloed kan zich daarmee nog beter concentreren op zijn strategische kernactiviteiten als uitgeverij en grafisch bedrijf.

"Met CB kiezen we voor een partij die een snelle en efficiënte distributie kan realiseren van onze boeken via alle retailkanalen op Nederlandstalig grondgebied", aldus Lenard Wolters, algemeen directeur Royal Jongbloed. "We gaan daarbij nadrukkelijk uit van partnership en samenwerking, zodat we ook in de toekomst gezamenlijk kunnen ontwikkelen op het gebied van distributie."

"Erg verheugd!", zegt Hans Willem Cortenraad, algemeen directeur CB over de komst van Royal Jongbloed naar Culemborg. "We zien uit naar een mooie samenwerking waarin we de afnemers van Jongbloed een hoog serviceniveau kunnen bieden, zoals 24-uursservice, Print on demand en bestellen tot 23 uur. We hebben straks zo’n 550 titels leverbaar, nu is dat nog 190."