Transport Online - Fraaie Daf CF 460 FAR voor H.J. Smits

Fraaie Daf CF 460 FAR voor H.J. Smits

Fraaie Daf CF 460 FAR voor H.J. Smits
18-02-2016 11:10 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

GIESSEN - Woensdagavond was het voor vrachtwagenchauffeur Kees dan eindelijk zover: hij mocht de sleutels van zijn nieuwe DAF in ontvangst nemen.

Deze fraaie bakwagen is voor H.J. Smits uit Giessen. H.J. Smits is gespecialiseerd in het transport van stenen in welke vorm, formaat, aantallen of toepassing dan ook.

De basis voor transportbedrijf H.J. Smits vof is gelegd in 1969. Henk Smits richtte met hulp van zijn vader Arie Smits het transportbedrijf A. Smits & Zn op.

Er werd gekozen voor specialisatie in het vervoer van gevelstenen en straatstenen, die voor handelaren rechtstreeks van steenfabrieken naar bouwwerken getransporteerd werden. Van dat specialisme is tot op de dag van vandaag nooit afgeweken.

De truck, een DAF CF460 FAR Space Cab is uitgerust met een kiep-installatie zodat ook los gestort materiaal op een eenvoudige manier gelost kan worden.

Daarnaast is de truck van alle gemakken voorzien en uiteraard ook uitgerust met de huidige veiligheidssystemen waaronder Adaptive Cruise Control met FCW & AEBS en Lane Assist.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions