Clicky


Daf trekker-oplegger combinatie voor transportbedrijf G. de Kruijf

Daf trekker-oplegger combinatie voor transportbedrijf G. de Kruijf
18-02-2016 09:56 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HOUTEN - Sinds de oprichting in 1945 staat transportbedrijf G. de Kruijf in Houten garant voor het vervoer van drank, stukgoed en glastransport. Het familie bedrijf is vanaf 2007 in handen van de derde generatie de Kruijf, waarmee de status van het familiebedrijf behouden bljft.

Door de diversiteit aan trailers kan de Kruijf Transport combinaties samenstellen waarmee men verschillende transporten kan uitvoeren.

Sinds woensdag is het wagenpark uitgebreid met een nieuwe Daf trekker-oplegger combinatie die zal worden ingezet voor het vervoer van Raak KinderCola, en voor deze inzet in een speciale kleurstelling en huisstijl is uitgevoerd.

De DAF is voorzien van alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen en bovendien gespecificeerd als “silent “ uitvoering zodat de combinatie mag laden en lossen in gebieden waar geluidsbeperkingen gelden.

De levering van deze schitterende combinatie is wederom een resultaat van de succesvolle samenwerking tussen DAF dealer Van Tilburg Bastianen, Jos Mulder Carrosseriebouw, en Transportbedrijf G. de Kruijf.