Volvo FMX met HIAB Z kraan, Z-171 Pro en Multilift XR 26S haakarm systeem voor Gebr. Kloens

Volvo FMX met HIAB Z kraan, Z-171 Pro en Multilift XR 26S haakarm systeem voor Gebr. Kloens
17-02-2016 17:10 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DODRECHT/UTRECHT - Sinds de oprichting in 1989 heeft het tweede generatie familiebedrijf Gebr. Kloens veel ervaring in grond-, straat- en rioolwerken. In al deze jaren ervaring werd al veel vaker de samenwerking met HIAB gezocht als leverancier. Of het nu ging om ‘lichtere’ T-kranen of om kranen waar ook graafwerkzaamheden mee uitgevoerd konden worden, HIAB heeft altijd de juiste producten kunnen leveren.

"Toen rayon manager Dennis Boot ons vertelde over de nieuwe Z kraan van HIAB waren wij direct enthousiast,. Dankzij de voordelen die deze wagen ons biedt, het bekende haakarmsysteem in combinatie met de nieuwe opvouwbare Z kraan achter de cabine, gaan we nog jaren meer rendement uit de auto halen", aldus Adriaan Kloens.

"HIAB ontwikkelde haar Z-kraan met in het achterhoofd: snelheid, efficiëntie en een groot aantal laadcycli. Een kraan welke achter de cabine gevouwen en geparkeerd kan worden zonder het gereedschap te demonteren. Hierdoor kan de chauffeur snel van klus naar klus, wat veel tijd bespaard. Deze kraan biedt alles wat u van HIAB verwacht; van kracht en nauwkeurigheid tot kwaliteit en een lange levensduur", aldus rayon manager Dennis Boot.

Gebr. Kloens, met vestigingen in Dordrecht en Utrecht, verricht onder andere grond- en straatwerk, rioleringswerkzaamheden, bodemsaneringen, voor de particulier, bedrijven en overheden. Daarnaast verzorgen zij het transport van onder andere zand, grond en bestratingsmaterialen, maar ook het afvoer van puin, grond, snoeihout, bouw- en sloopafval. 

Gebr. Kloens’ nieuwe HIAB Z-Pro 171 heeft een bereik van 8,4 meter en een hefcapaciteit van 16,3 tm. De XR 26S is een 26 ton haakarmsysteem. Met HIAB-laadkranen blijft u de concurrentie steeds een stap voor. Of uw bedrijf afhankelijk is van het tillen van zware lasten, snelle laadcycli of uiterste nauwkeurigheid - of elk van de drie - met HIAB-laadkranen hebt u de prestaties onder controle. De combinatie van bediening, veiligheid en betrouwbaarheid is er één waaraan geen enkele andere autolaadkraan aan kan voldoen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden