Clicky


Daf CF FAN voor Visser Transporten Bolsward

Daf CF FAN voor Visser Transporten Bolsward
15-02-2016 17:24 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BOLSWARD - Bij Visser Transporten Bolsward(V.T.B.) is, door Bedrijfswagen Service Friesland, deze multifunctionele DAF CF FAN 6x2 400 pk afgeleverd. Deze nieuwe DAF is uitgerust met AS-tronic versnellingsbak, Adaptive Cruise Control, koelkast,  en meesturende achteras is hierdoor multifunctioneel inzetbaar, dit mede door de grote diversiteit van de wissellaadbakken. Deze laadbakken staan weer op een BDF systeem met 2000 kg Dhollandia onderschuiflaadklep opgebouwd door De Haan Hallum B.V.  Dit  BDF systeem en laadklep is volbad verzinkt en zo geconstrueerd dat er diverse laadbakken met diverse afmetingen op passen. Zo kan deze DAF ingezet worden als verhuiswagen en koelwagen.

Veelzijdigheid en flexibiliteit zijn belangrijke waarden binnen VTB

Visser heeft tevens geïnvesteerd in twee nieuwe Krone koelbakken die zijn voorzien van T-comm Telematics met vier draadloze temperatuurzenders welke draadloos gekoppeld zijn op een registratie unit. Hiermee kan de planning real time de temperatuur volgen van het geladen product en voldoet dit aan de HACCP eisen. De temperatuur registratie is gekoppeld aan de board computer van easytrack.

Visser Transport is een inmiddels 95 jaar oud familiebedrijf wat geleid wordt door Gjalt en Peter Visser.

Visser Transport is actief in zowel nationaal als internationaal transport, koeltransport en distributie. Het bedrijf is bijzonder veelzijdig en het wagenpark is daar een afspiegeling van. In de vloot vinden we zowel koel- en vrieswagens als voertuigen met een schuifzeil opbouw en autolaadkranen. "Veelzijdigheid en flexibiliteit zijn belangrijke waarden binnen VTB."