Clicky


Neele Logistics intermodaal naar München

Neele Logistics intermodaal naar München
28-06-2013 11:54 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
ROTTERDAM - Neele Logistics gaat voor haar deellading- en FTL diensten vanaf Nederland naar Zuid Duitsland vise versa structureel gebruik maken van het spoor. Na een uitgebreide testperiode van twee maanden zijn de ervaringen zeer positief en wordt de dienstverlening verder uitgebreid.

Drie maal per week vertrekken de 45ft pallet brede containers met Nederlandse groupage en FTL lading vise versa vanaf de PCT terminal te Rotterdam naar de Riem terminal te München. Deze nieuwe service bereikt een gebied van 0 tot 150 km rond München. In München worden de containers gelost en terug geladen door Nederlandse chauffeurs.


Vanaf Zuid Duitsland biedt Neele Logistics intermodale diensten aan naar Nederland, United Kingdom, Ierland en Scandinavië. "Op deze manier spelen we verder in op de toenemende behoefte aan duurzaamheid", aldus Peter Vinke, directeur Neele Logistics.

"Het voordeel voor onze relaties is dat er naast een flinke CO2 reductie bijna twee ton extra lading kan worden geladen in vergelijk met standaard wegtransport. Verder zijn we in staat doorlooptijden aan te bieden die nagenoeg gelijk zijn aan het wegtransport."