Clicky


CRS - Continental Rail Services B.V. failliet verklaard

CRS - Continental Rail Services B.V. failliet verklaard
26-06-2013 12:09 | Algemeen | auteur de redactie
ROTTERDAM - Voor de rechtbank van Rotterdam is op dinsdag 25 juni CRS - Continental Rail Services BV failliet verklaard. Het bedrijf is gevestigd aan de Moezelweg 151 in Rotterdam Europoort.

Welke oorzaak aan het faillissement ten grondslag ligt is op dit moment nog niet bekend. Curator van het failliete bedrijf, mr. Nauta, was woensdagochtend niet in de gelegenheid om nadere toelichting te geven over het faillissement.

CRS - Continental Rail Services is een spoorwegonderneming en railexpediteur voor nationaal en internationaal goederenvervoer over het spoor. Het bedrijf is een 100%-dochteronderneming van AR² Logistic Consulting GmbH uit Duitsland.

Het bedrijf heeft vestigingen in Rotterdam, Düsseldorf en Wenen. Wij zijn vertegenwoordig met vestigingen in Nederland(Rotterdam), Duitsland(Düsseldorf) en Oostenrijk(Wenen).

Het bedrijf is gespecialiseerd in grensoverschrijdende transporten tussen West- en Centraal-Oost-Europa. Het bedrijf transporteert vooral bloktreinen met onder andere agribulk, minerale en biobrandstoffen, bulkgoed, staal en intermodaal.

Hoeveel personeel er bij het bedrijf werkzaam is, is onduidelijk.

Auteur: E. van der Wal-de Vries