Clicky

 
Transport Online - Rail-opleider RDP en detacheringsorganisatie Consolid slaan handen ineen

Rail-opleider RDP en detacheringsorganisatie Consolid slaan handen ineen

Rail-opleider RDP en detacheringsorganisatie Consolid slaan handen ineen
04-06-2013 09:47 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
Opleidings- en trainingsorganisatie RDP Services B.V. en de in vervoer en veiligheid gespecialiseerde detacheringsorganisatie Consolid B.V. maken bekend dat zij naar de toekomst nog intensiever gaan samenwerken en dat het moederbedrijf Consolid Beheer B.V. een belang van 50% verwerft in RDP Services B.V.

RDP Services B.V. is opgericht door de aandeelhouders Johan Willemen en René Beuzekamp. Om de continuïteit van de organisatie naar de toekomst te waarborgen, en om de groeiambities van RDP Services te kunnen realiseren, verwerft Consolid Beheer B.V. een belang van 50% in de onderneming door de overname van de aandelen van de heer Beuzekamp. De heer Willemen behoudt de resterende 50% aandelen in RDP Services.

RDP Services zal als zelfstandige organisatie onder eigen naam en directie in de markt opereren.

Johan Willemen: "Met Consolid als mede-eigenaar krijgt RDP Services een sterke partner, die ons in staat stelt de groei te versnellen en het kwalitatieve fundament te versterken. RDP zal de komende jaren verder investeren in top-docenten en moderne opleidingstechnologie en Consolid biedt ons de managementondersteuning en financiële middelen om die plannen te realiseren."

Directeur/eigenaar Dennis Mortier van Consolid Beheer B.V.: "Consolid wil, vooral door veel op te leiden, het verschil maken ten opzichte van andere personele dienstverleners en zorgen voor een structurele aanwas van machinisten, om zo toekomstige tekorten het hoofd te bieden. Daarnaast willen wij onze klanten integrale oplossingen bieden bij het groot spooronderhoud het komende decennium, zoals de invoering van ERTMS. Met het belang in RDP Services zijn wij in staat onze klanten maatwerk te bieden op het gebied van de ERTMS-opleiding van machinisten, de tijdelijke vervanging door flexibel inzetbaar personeel en het leveren van de chauffeurs voor de pendelbussen tijdens stremmingen."

RDP Services is de grootste private aanbieder van opleidingen, trainingen en consultancy op het gebied van Railvervoer. De organisatie bestaat sinds 2001 en is gevestigd in Rotterdam. Opleidingen worden zowel in Rotterdam als in-company aangeboden. RDP Services is erkend door de Inspectie Leefomgeving en Transport voor het opleiden van machinisten.

Consolid is het grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in Vervoer en Veiligheid. Met vestigingen door heel het land helpt Consolid al 23 jaar met volle overgave klanten met flexibel inzetbare vakmensen, zoals (bus)chauffeurs, treinmachinisten en beveiligers, en complete recruitmentoplossingen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden