Clicky


Schouten Exceptioneel Transport kiest voor DAF en Sent Waninge

Schouten Exceptioneel Transport kiest voor DAF en Sent Waninge
10-02-2016 09:35 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

NIEUWLEUSEN - Schouten Exceptioneel Transport dat in 2014 overgenomen is door de familie Mijnheer uit Nieuwleusen heeft twee fraaie DAF XF 510 FTG’s in gebruik genomen.

Het bedrijf heeft sinds jaar en dag ruime ervaring in het complete vervoerstraject van (overmaatse) ladingen door heel Europa, inclusief de transportvergunningen en transportbegeleiding.

Schouten Exceptioneel Transport biedt de juiste oplossing voor een veilig en tijdig transport van extra brede, hoge, zware en/of lange ladingen. Denk daarbij aan lange staalconstructies, landbouwmachines, hoge units, (prefab)beton elementen, kostbare (zelfrijdende) grondverzetmachines of andere buitengewone ladingen.

Schouten Exceptioneel Transport heeft gekozen voor een rijk uitgeruste DAF XF FTG’s met  zuinige en krachtige 510pk sterke motoren. Uiteraard uitgevoerd met een gestuurde voorloopas.

Dit in combinatie met de ruime cabine en het rij comfort deden de harten van de mannen van Mijnheer sneller kloppen. Ook is er maatwerk geleverd in het monteren van kisten op- en aan het chassis. Inmiddels zijn de trucks aan hun exceptionele ritten door heel Europa begonnen.


Meer foto's

klik op de thumb voor een vergroting

  

 

Foto's

  • J.Roeland
    M.A.SCHOUTEN