Clicky


Garage Rinsma servicepartner Knapen trailers

Garage Rinsma servicepartner Knapen trailers
08-02-2016 10:07 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BERLIKUM/DRACHTEN - Garagebedrijf Rinsma, Scania dealer in het Friese Berlikum en Drachten heeft het dienstenpakket uitgebreid met een service-dealerschap voor Knapen Trailers. Deze samenwerking vormt een waardevolle aanvulling van de services van Garage Rinsma in het kader van het ‘one stop shopping’ concept.

Garage Rinsma is al meer dan een halve eeuw een begrip in Noord Nederland door met name het Scania dealerschap, maar ook door de gespecialiseerde afdeling schadeherstel en de uitstekend geoutilleerde werkplaatsen. Zo heeft Rinsma in Berlikum een speciale afdeling waar niet alleen schade aan de carrosserie maar ook aan het chassis hersteld wordt. Door gebruik te maken van een speciale zware richtbank heeft Rinsma al menig voertuig hersteld na zware schades.

Trailer- en hydrauliekservice

Geheel in lijn met de werkzaamheden aan de trucks en de opbouw daarvan ligt Rinsma’s trailerservice. Vervoerders kunnen daardoor op één adres terecht voor hun truck, opbouw en alle getrokken materieel. De eigen hydrauliekservice vormt daarbij een waardevolle aanvulling. Niet alleen voor reparaties aan bijvoorbeeld een laadklep, maar ook steeds vaker aan afzetsystemen en moving floor trailers. Het verkrijgen van het Knapen Trailers service-dealership vormt voor Rinsma een verdere specialisatie in dit segment.

Moving floor trailers

Moving floor trailers maken in principe gebruik van het zelfde systeem waardoor alle merken opleggers geserviced kunnen worden. Garage Rinsma heeft daarvoor gespecialiseerde monteurs opgeleid voor de specifieke kennis in dit segment. Even snel een onderdeel wisselen is niet altijd de goedkoopste optie. Garage Rinsma is in staat om de totale kosten van elke alternatief af te wegen. Daarmee ontvangt de klant niet alleen een technisch, maar ook een financieel advies.

Daarnaast beschikt Garage Rinsma over de juiste actuele gereedschappen, hulpmiddelen en onderdelen voor alle voorkomende reparaties en onderhoud aan schuifvloertrailers. Dit maakt Garage Rinsma is in het noorden van Nederland bij uitstek hét servicepunt voor schuifvloertransporteurs, zowel in Drachten als in Berlikum.

Ontzorging

Met de uitbreiding van het service- en dienstenpakket is Scania dealer Rinsma nu nog beter in staat om het wagenpark van de klant volledig te onderhouden, repareren en te verzorgen. Alle onderhoud en reparatie op één adres zorgt voor minder stilstand, beter overzicht van de staat van het wagenpark en lagere total costs of ownership.

Daarnaast is Rinsma 24 uur per dag bereikbaar voor strandingen onderweg. Met dit complete pakket maakt Rinsma Scania zijn reputatie als betrouwbare partner voor de totale ontzorging van wagenparken meer waard dan ooit.

Foto's

  • Marc Sanders
  • VDS
    VDS
  • Feenstra
    Feenstra Logistics & Transport
  • Emaus
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions