Clicky


Nieuwe Daf vrachtwagens in jubileumjaar Van Triest te Maurik

Nieuwe Daf vrachtwagens in jubileumjaar Van Triest te Maurik
04-02-2016 16:20 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

MAURIK - Weihandel en Transportbedrijf Van Triest BV viert dit jaar haar 40-jarig bestaan. Het is een hecht familiebedrijf dat anno 2016 al weer 40 jaar actief is in het tanktransport van vloeibare zuivel en levensmiddelen. 

Destijds begonnen met slechts één bakwagen voor het ophalen van de melk bij de boeren (Rijdende Melk Ontvangst) rijden ze tegenwoordig  met tien R.M.O. tankwagens voorzien van een VMI installatie. En ook het werkterrein is danig uitgebreid: van rondjes rijden in de Betuwe, kom je hun tankwagens tegen van Denemarken tot aan Oostenrijk.

Naast hun transporttak, hebben ze ook een florerend handelsbedrijf, dat zich toelegt op de handel van vloeibaar veevoer, zoals restmelk, kaaswei en tarwezetmeel.

De onderneming is in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot  een modern transportbedrijf met 42 trekkers en 48 opleggers.

Het jubileumjaar is goed begonnen met de aflevering van de eerste DAF FT CF440 Space Cab “Silent Truck” door van Tilburg-Bastianen DAF BV te Tiel.

Met de aanschaf van deze DAF’s CF “Silent Trucks” geeft de familie Van Triest aan, zeer betrokken te zijn met het milieu en maatschappelijk ondernemen.

“De Euro-6 trucks gaan hoofdzakelijk in de R.M.O rijden en kunnen nu nog stiller het terrein van onze relaties op rijden, waarmee de eventuele overlast tot een minimum wordt beperkt”, aldus de heer Arie Van Triest.

“En de tweede DAF uit de CF-serie is ook al bijna gereed voor aflevering”, zei hij met een glimlach.


Meer Foto's

klik op de thumbs voor een vergroting