Clicky


CHEP introduceert online tool voor kosteloze supply chain analyse

CHEP introduceert online tool voor kosteloze supply chain analyse
04-02-2016 16:13 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

MECHELEN(B) - CHEP, internationaal marktleider op het vlak van palletpooling, introduceert een online analysetool waarmee bedrijven kosteloos hun supply chain door CHEP kunnen laten analyseren en zo een beter zicht krijgen op het concrete verbeterpotentieel. Het volstaat door enkele korte vragen te beantwoorden en een gesprek met de klant op basis waarvan de specialisten van CHEP met een analyse komen en zo hun supply chain kennis delen met de bezoeker.

De online analysetool is een onderdeel van CHEP’s nieuwe website voor de Benelux. De nieuwe website is een informatieplatform waar bezoekers op een heel overzichtelijke manier een antwoord krijgen op alle mogelijke vragen over palletpooling. Is pooling iets voor mijn bedrijf? Welke voordelen levert het mij op? Hoe werkt pooling in de praktijk? Welke meerwaarde biedt CHEP?

Naast de aanpak en voordelen van palletpooling is er op de nieuwe website ook veel aandacht voor nieuws en duiding.

"We volgen nieuwe supply chain ontwikkelingen op de voet en vertalen die in relevante informatie in de rubriek Insights. Als marktleider in palletpooling met een grote internationale aanwezigheid bundelen we logistieke best practices en stellen we onze ervaring ten dienste van en in samenwerking met onze klanten. Met de nieuwe website beschikken we nu ook over een kwalitatief digitaal platform waarmee we dat engagement kracht willen bijzetten", zegt Stefan Apel, Country Manager CHEP Benelux.