Transport Online - Aziatische website Havenbedrijf Rotterdam live

Aziatische website Havenbedrijf Rotterdam live

Aziatische website Havenbedrijf Rotterdam live
02-02-2016 16:54 | Haven Nieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Vandaag is een speciale versie van de website van het Havenbedrijf Rotterdam live gegaan, gericht op de business community in Azië. De site is beschikbaar in het Chinees en Engels en zal naast de reeds bestaande Nederlandse, Engels en Duitse websites bestaan.

“Goede samenwerking begint met goede communicatie”, aldus Allard Castelein, CEO van het Havenbedrijf Rotterdam. “Onze nieuwe Aziatische website is daar een investering in.”

“Rotterdam heeft traditioneel sterke banden met het Oosten”, licht Castelein toe.

“Vanaf begin 17e eeuw zijn er al goede handelsbetrekkingen tussen Nederland en Azië. Anno 2016 is Rotterdam niet alleen de grootste haven van Europa, maar ook de belangrijkste als het gaat om de in- en uitvoer van producten uit dit werelddeel. Zo is bijna de helft van alle containeroverslag in Rotterdam afkomstig uit Azië, maar zijn er ook op het vlak van natte en droge bulk, olie en chemicaliën en breakbulk veel ladingstromen over en weer.”

De nieuwe website biedt een centrale plaats met alle relevante informatie en nieuws voor de Aziatische business community. Castelein: “Om het nog makkelijker te maken om kansen te verzilveren in Europa, via onze haven.”

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions