Transport Online - H.Z. Transport na fusie verder als H.Z. Logistics

H.Z. Transport na fusie verder als H.Z. Logistics

H.Z. Transport na fusie verder als H.Z. Logistics
01-02-2016 14:07 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

DE LIER - Vanaf 1 februari gaat H.Z. Transport door het leven als H.Z. Logistics. De aanleiding hiervan is het afgeronde fusieproces met Van der Gaag De Lier Transport.  

De nieuwe naam H.Z. Logistics past beter bij het groeiende internationale karakter en bij de bedrijfsactiviteiten, die inmiddels veel verder reiken dan alleen transport, meldt het transportbedrijf.

Medio 2013 verwierf H.Z. Transport een meerderheidsbelang in Van der Gaag Transport, om in 2014 voor honderd procent eigenaar te worden. "In de afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt aan de integratie van beide bedrijven. Het eindresultaat van het samensmelten van beide organisaties is dat er nu een ijzersterke logistieke dienstverlener staat waarmee we een nog grotere markt kunnen bedienen. Daar hoort natuurlijk een naam bij die dezelfde service en schaalgrootte uitstraalt. H.Z. Logistics voldoet hier volledig aan."

 H.Z. Transport is, mede door de fusie, het afgelopen decennium uitgegroeid van een internationaal transportbedrijf tot een full-service logistiek dienstverlener.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,913
Diesel1,559

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen