Clicky


 


Drie nieuwe Scania's voor M. den Hollander Transport

Drie nieuwe Scania's voor M. den Hollander Transport
01-02-2016 14:00 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BEEKBERGEN - Vorige week heeft Scania Deventer drie nieuwe Scania’s type R410 LA4x2MNA afgeleverd bij M. den Hollander Transport uit Beekbergen. 

Deze auto’s zijn naast hun topline cabine’s ook nog eens rijkelijk uitgerust met dubbel glas, leren stuurwiel koelkast en multimedia systeem met navigatie. De inmiddels bewezen zuinige 13 liter motoren heeft bij het transportbedrijf de doorslag gegeven voor dit type.

Met deze drie nieuwe Scania's heeft het bedrijf nu in totaal 11 euro 6 vrachtwagens.

De jarenlange goede relatie met Scania Deventer heeft bijgedragen aan de aankoop van deze drie nieuwe vrachtwagens. "Wij zochten naar een manier om alle auto’s overzichtelijk te krijgen. Zowel qua brandstof verbruik als track en tracé. Hierin heeft Scania ons een goede oplossing geboden.  Middels Scania Fleet Management is het voor ons nu mogelijk om met één knop het verbruik alsmede prestaties van de chauffeur te monitoren. Zelfs andere merken binnen ons wagenpark konden hierin worden opgenomen", zegt M. den Hollander.

"Doordat wij dit jaar gecertificeerd zijn met het TLN keurmerk is voor ons nog duidelijker geworden dat inzicht in het wagenpark een van de belangrijkste punten is voor een transportbedrijf als het onze. Stilstand is immers achteruitgang. Ons doel is dan ook om de klanten zoveel mogelijk te “ontzorgen”.  Maar dan wel op een zo milieuvriendelijke manier."

De vrachtwagens zullen worden ingezet bij diverse opdrachtgevers waarbij de BeNeLux, Duitsland en Frankrijk hun werkgebied zal zijn.

Foto's

  • Marc Sanders
  • VDS
    VDS
  • Feenstra
    Feenstra Logistics & Transport
  • Emaus
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,285
Diesel2,103

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions