Transport Online - Jaap Zijlstra 25 jaar als chauffeur in dienst bij Burgler Transport BV[+foto's]

Jaap Zijlstra 25 jaar als chauffeur in dienst bij Burgler Transport BV

Jaap Zijlstra 25 jaar als chauffeur in dienst bij Burgler Transport BV[+foto's]
28-01-2016 11:22 | Transport | auteur Esther van der Wal-de Vries

NOORDHORN - Nietsvermoedend stapte Jaap Zijlstra donderdagochtend het terrein op bij zijn werkgever Burgler Transport BV in Noordhorn. Het is vandaag alweer 25 jaar geleden dat hij dit voor het eerst deed en dat kon Klaas Burgler niet zomaar voorbij laten gaan.

In de kantine werd Jaap Zijlstra, in bijzijn van familie en collega's gehuldigd met een oorkonde. Naast een oorkonde en een onderscheiding voor het 25-jarig dienstverband was er ook taart met de eerste vrachtwagen van Jaap erop afgebeeld.

Achterop de trekker van Jaap is als aandenken van deze heugelijke dag een krans met de datum dat Jaap begon en zijn naam op de trekker gezet.

"Jaap is al 25 jaar als internationaal tankwagenchauffeur werkzaam bij ons in de food en feed sector. Hij heeft al die jaren zo goed als schadevrij gereden. Het is een keertje in Denemarken misgegaan door de ijzel maar dat had iedereen kunnen overkomen. Hij heeft in elk geval geen 'dikke' klappen gemaakt", vertelt Klaas Burgler, directeur van Burgler Transport donderdagochtend.

Jaap, volgens zijn baas nog altijd vrijgezel, heeft vandaag een dagje vrij gekregen. "We hadden hem gisteravond thuis laten komen. Hij dacht al dat hij een vervelend ritje kreeg vandaag, 'of krijg ik koffie met gebak?', had hij gisteren gevraagd."

Burgler Transport BV is gevestigd in het Groningse Noordhorn is opgericht in 1918 door grootvader Geert Burgler. Inmiddels is het bedrijf bijna 100 jaar later uitgegroeid tot een tanktransportbedrijf met 25 auto's en zo'n 33 chauffeurs. Burgler Transport BV verzorgt het vervoer van vloeibare levensmiddelen en halfproducten, zoals plantaardige oliën en vetten en vloeibare suikers voor de levensmiddelenindustrie. Ook verzorgen zij het transport van grondstoffen voor de diervoeder industrie.


Heeft u binnenkort zelf een chauffeur die een jubileum te vieren heeft en wilt u deze chauffeur ook op een bijzonder manier in het zonnetje zetten op Transport Online? Neemt u dan contact op met de redactie: redactie@transport-online.nl of tijdens kantooruren via tel. 0511 420425Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,296

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions