Vrachtwagen in de sloot na dodelijke aanrijding met personenauto in Oploo

Vrachtwagen in de sloot na dodelijke aanrijding met personenauto in Oploo [+foto]
26-01-2016 10:19 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

OPLOO - [update 17:00 uur] Als gevolg van een verkeersongeval op de Gemertseweg is dinsdagochtend 26 januari rond 9.50 uur een 68-jarige automobilist uit Maashees om het leven gekomen.

De automobilist reed over de weg richting Elsendorp. Een vrachtwagen kwam uit tegenovergestelde richting. Ter hoogte van de kruising Steenakker-Peelkant-Gemertseweg kwam de vrachtauto door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. De bestuurder van de personenauto kon de vrachtauto niet meer ontwijken en een flinke botsing was het gevolg.

Door de klap belandde de auto op het naastgelegen fietspad; de vrachtauto raakte na de botsing een trottoirband, een lantaarnpaal en een boom en kwam hierna in een sloot/greppel terecht.

Bekneld

Beide bestuurders raakten in hun voertuig bekneld en moesten door de brandweer worden bevrijd. De automobilist werd hierna met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur werd eveneens met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Helaas is de automobilist in het ziekenhuis overleden. De bijrijdster van de automobilist, een 69-jarige vrouw uit Hees, bleef tot zover bekend ongedeerd.

Foto: ASMediaNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden