Weer ontsnapte TBS'er aangehouden

Weer ontsnapte TBS'er aangehouden
24-01-2016 20:55 | Binnenland | auteur ANP

SPIJKENISSE - De politie heeft zondag opnieuw een ontsnapte TBS'er aangehouden. Een 48-jarige Rotterdammer die sinds donderdag voortvluchtig was, is in Spijkenisse in de kraag gevat, aldus het Openbaar Ministerie zondagavond.

De man was donderdagavond niet van zijn onbegeleid werkverlof teruggekeerd naar de TBS-kliniek. Vrijdag overviel hij een bakkerij in Spijkenisse. De politie herkende hem op camerabeelden van de overval.

De rechter had hem dwangverpleging opgelegd na een veroordeling wegens diefstal en bedreiging met wapengeweld. Van 2007 tot 2011 trok de man een spoor van diefstal en dreiging met wapengeweld door Groningen. Experts hebben bij de man een persoonlijkheidsstoornis vastgesteld.

Zaterdagavond had de politie in Amsterdam een vuurwapengevaarlijke TBS'er aangehouden die donderdag wist te ontkomen.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden