Transport Online - AB Texel, Butter Group en A-Ware Logistics samen verder als AB Agri Transport

AB Texel, Butter Group en A-Ware Logistics samen verder als AB Agri Transport

AB Texel, Butter Group en A-Ware Logistics samen verder als AB Agri Transport
22-01-2016 11:19 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

OUDESCHILD/LOPIK - AB Texel, Butter Group en A-ware Logistics gaan samen verder onder de naam AB Agri Transport. Sinds de overname van Butter Group door AB Texel in juni is hard gewerkt aan de integratie van beide bedrijven en de samenvoeging met A-ware Logistics. De nieuwe groep krijgt zichtbaar vorm middels een nieuwe naam en logo.

Nieuwe naam

Waarom AB Agri Transport? AB is afgeleid van AB Texel en is de combinatie van de eerste letters van de drie bedrijven (AB Texel, Butter Group en A-ware Logistics). Agri Transport geeft de kernactiviteit weer.

Bedrijven & activiteiten

"Onder de vlag AB Agri Transport blijven we onderscheid maken naar bedrijf en specialisme. We vervoeren losgestorte agrarische producten, meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood. Voor wat betreft de losgestorte agrarische producten wordt de markt vanuit twee gezichtspunten benaderd. AB Texel zal vooral de Nederlandse, Belgische, Engelse en Franse markt en de verwerkende industrie bedienen. Butter Group zal zich met name richten op Duitsland en de overige Europese landen en op de handels- en inpakbedrijven", meldt het bedrijf.

Bedrijfsnamen

De naam AB Texel blijft. Butter Group wijzigt in AB Butter en A-ware Logistics wordt AB Texel Koeltransporten. De namen van de vennootschappen wijzigen overigens niet met uitzondering van A-ware Logistics B.V. Dit wordt AB Texel Koeltransporten B.V.

Nieuw logo

In het nieuwe logo komt de kenmerkende kleur blauw terug. De groene stip vormt de verbinding tussen de drie bedrijven. De nieuwe naam en huisstijl worden vanaf 1 januari gefaseerd ingevoerd.

"Het nieuwe logo heeft een frisse, moderne uitstraling en past bij onze ambitie om uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in agrifood", aldus het bedrijf.

Foto's

  • J.Roeland
    AB Texel

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen