Clicky


Speciaal nieuwsgedeelte voor gestolen en vermiste voertuigen

Speciaal nieuwsgedeelte voor gestolen en vermiste voertuigen
05-03-2013 11:43 | Gestolen | auteur de redactie
DAMWOUDE - De redactie van Transport Online ontvangt de laatste weken meer en meer meldingen van gestolen zware bedrijfsvoertuigen zoals vrachtwagens, trailers, en aanhangers. Deze vorm van criminaliteit neemt hand over hand toe.

Al langere tijd plaatste de redactie oproepen om uit te kijken naar gestolen voertuigen onder de categorie 'transportnieuws'. En dit was niet zonder succes. Al meerdere voertuigen zijn dankzij de oplettende bezoekers van Transport Online teruggevonden.

Vanaf nu zal de redactie al deze oproepen plaatsen onder het nieuwe gedeelte 'Gestolen & Vermist'. Een apart gedeelte waar men een oproep kan plaatsen naar gestolen bedrijfsvoertuigen. Zo hebben de bezoekers van Transport Online duidelijk en overzichtelijk op een rij welke voertuigen gestolen dan wel vermist zijn en kunnen dat in één oogopslag raadplagen.

Wanneer er een bedrijfsvoertuig van u gestolen is kunt u dat gratis melden aan de redactie middels het e-mailadres: info@transport-online.nl.

Voorzie uw e-mail van de volgende gegevens:
- Uw naam en bedrijfsnaam
- Wat voor voertuig is gestolen
- Kenteken en uiterlijke kenmerken van het voertuig
- Merk
- Waar gestolen
- Wanneer gestolen
- Foto's van voertuig of soortgelijk voertuig
- Gegevens contactpersoon

De redactie van Transport Online plaatst uw oproep op de website. Uiteraard dient nog altijd wel aangifte bij de politie gedaan te worden van vermissing van uw voertuig.