Transport Online - Boonstra Transport bouwt nieuw warehouse

Boonstra Transport bouwt nieuw warehouse

Boonstra Transport bouwt nieuw warehouse
22-01-2016 09:52 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HAULERWIJK - Boonstra Transport in Haulerwijk heeft de nieuwbouw van een nieuw warehouse aanbesteed. Het betreft een uitbreiding van de huidige 5.500 m2 met 1.250 m2 zodat het totaal van de aaneengesloten hallen op 6.750 m2 komt.

De nieuwbouw zal in de lijn van de bestaande hoogwaardige hallen worden uitgevoerd. De warehouses kenmerken zich door een hoge isolatiewaarde, zware vloeren met vloerverwarming, led verlichting en brand- en inbraakdetectie. De uitbreiding kan in drie delen worden gecompartimenteerd waarbij elk deel op een verschillende temperatuur kan worden ingesteld.

Het voorraadbeheer is volledig geautomatiseerd.

In het realiseren van de nieuwbouw is ook een stuk verduurzaming meegenomen. Na realisatie zullen alle hallen CO2 neutraal uitgevoerd zijn. De bestaande verwarming op aardgas zal worden vervangen door aardwarmte. De elektriciteit zal door middel van zonnepanelen worden gegenereerd. Dit past volledig in het beleid van verdere verduurzaming van het bedrijf.

Oplevering moet in april 2016 plaatsvinden wanneer ook de wereldprimeur van de nieuwe elektrische vrachtwagen van 44 ton gepresenteerd zal worden en de investering in twintig nieuwe euro 6 voertuigen is afgerond.

De nieuwbouw is noodzakelijk door de toenemende vraag naar hoogwaardige opslag.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen