Clicky


Roek Opslag en Transport BV failliet

Roek Opslag en Transport BV failliet
18-07-2013 11:50 | Faillissementen | auteur de redactie
HOOGEZAND - De uitstel van betaling voor Roek Opslag en Transport BV uit Hoogezand is woensdag 17 juli door de rechtbank van Noord-Nederland omgezet in een faillissement.

Een kantoorgenoot van curator Mr. M.J. Ubbens wilde "in dit vroege stadium" nog niet ingaan op een oorzaak voor het faillissement, meldde zei donderdag aan Transport Online.

Wel kon zij vertellen dat er bij het bedrijf nog 13 werknemers werkten. Er wordt bij het bedrijf nog wel doorgewerkt. Er zijn volgens de kantoorgenoot onderhandelingen gaande voor een doorstart.

Roek Opslag en Transport te Hoogezand is al meer dan 70 jaar een internationaal opererend familiebedrijf, gericht op transport, opslag en overslag. Zij transporteren, volgens de eigen bedrijfswebsite, binnen geheel Europa, waarbij de nadruk ligt op de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Naast vrachtwagens, beschikt het bedrijf ook over een goed beveiligde en verwarmde opslagruimte waarin goederen kunnen worden opgeslagen. In combinatie met transport bieden het bedrijf een compleet pakket logistieke diensten.

Auteur: E. van der Wal-de Vries

Lees ook:
» [url=http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=11370#.Uee5NL7CT4Y]Uitstel van betaling voor Roek Opslag en Transport BV[/url]
» [url=http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=10005#.UeUsbr7CT4Y]Reorganisatie Roek Opslag en Transport B.V. kost 25 werknemers hun baan[/url]