Clicky


Stemronde '12 Mooiste Trucks 2013' van start!

Stemronde '12 Mooiste Trucks 2013' van start!
15-07-2013 10:02 | Transport Online | auteur de redactie
DAMWOUDE - Maar liefst 190 prachtige vrachtwagenfoto's ontving de redactie van Transport Online de afgelopen weken. Opvallend was de hoge kwaliteit van de foto's dit jaar.

Wij konden geen keus maken en hebben besloten álle foto's dit jaar te laten meedingen en geen voorselectie te maken.

U kunt als bezoeker alle foto's tussen de 1 en 8 sterren geven. U geeft 1 ster als u de vrachtwagen echt niet mooi vindt en 8 sterren als u de vrachtwagen een echte winnaar vindt. Onder de foto ziet u het aantal sterren dat een foto gemiddeld heeft gekregen (totaal aantal sterren gedeeld door het totaal aantal stemmen).

U kunt continu in de gaten houden welke 12 foto's aan kop lopen. Uiteindelijk zullen de 12 foto's met het hoogste gemiddeld aantal sterren de titel "12 Mooiste Trucks 2013" krijgen. Deze 12 foto's zullen een plekje krijgen op de Transport Online Kalender van 2014. De stemronde eindigt op zondag 18 augustus om 12:00 uur 's middags.

Als deelnemer, maar ook als bezoeker, kunt u de foto's ook via de Sociale Media delen. Onder elke foto is de mogelijkheid deze te delen op Twitter, Facebook, Hyves, Pinterest etc.

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes en dat de besten moge winnen!

Stemmen kunt u hier