Clicky


Vrachtwagenchauffeur waarschuwt onbekend meisje voor gevaren fietsen zonder licht

Vrachtwagenchauffeur waarschuwt onbekend meisje voor gevaren fietsen zonder licht
15-01-2016 09:36 | Overig | auteur Redactie [FE]

DOETINCHEM - "Dag meisje in Borculo. Op je fiets zonder enige verlichting in je donkere kleding... Je fietste in de regen over het industrieterrein... Zonder verlichting. Het is daar heel druk, met vrachtauto's enzo. Ik reed daar ook met mijn vrachtauto...". Zo begon Peter Hagenaars uit Doetinchem donderdagavond zijn post op Facebook. Een post die in korte tijd viraal ging op Facebook.

In zijn post waarschuwt de 48-jarige Peter voor de gevaren van het fietsen zonder verlichting.  "Ik kon jou echt niet zien! Ja... Op 't allerlaatste moment, ik moest nog ff vol in de remmen met 50 ton. Dat ging allemaal nog maar net goed hè! Ben jij ook net zo geschrokken als ik? Als ik je had aangereden was 't ook nog es mijn schuld geweest... Terwijl ik je echt nog maar net op tijd zag."

In zijn post vertelt Peter dat hij zelf ook drie kinderen heeft en daar, uiteraard, heel zuinig op is en verwacht dat de ouders van het meisje vast ook zuinig op hun dochter zullen zijn. Daarom spoort Peter het meisje aan om haar ouders eens om goede verlichting te vragen op haar fiets, zodat ze gezien wordt.

"Want vroeg of laat heb je minder geluk en dan zijn er zoveel mensen verdrietig! Ik ook hoor!", aldus Peter Hagenaar.

 

Dag meisje in Borculo. Op je fiets zonder enige verlichting in je donkere kleding... Je fietste in de regen over het...

Geplaatst door Peter Hagenaars op donderdag 14 januari 2016