Evenementenhal lanceert nieuw beursconcept: TransLogista Venray 2016

Evenementenhal lanceert nieuw beursconcept: TransLogista Venray 2016
14-01-2016 16:58 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

VENRAY - In 2016 lanceert Evenementenhal het vakbeursconcept TransLogista in Venray. De opvolger van Transport Compleet Venray speelt op de behoeften van de markt in. Ze wil ruim 7.000 professionals uit de logistieke dienstverlening verbinden met elkaar.  

Al acht jaar op rij staat regio Venlo-Venray op nummer één op de Logistieke Kaart. Ook in de toekomst wil dit gebied één van de Europese topregio’s zijn voor logistiek. Kortom; voldoende voedingsbodem voor het vakbeursconcept ‘TransLogista’, volgens Evenementenhal. Waar de titels Transport Compleet in Hardenberg en Gorinchem vooral focussen op de transportbranche, kijkt TransLogista naar de potentie die thuisbasis Venray biedt als logistieke hotspot.

Verbinding transport en logistiek

Met de introductie van TransLogista speelt Evenementenhal op de behoeften van exposanten in.

“Zij geven aan positief te zijn over onze aangescherpte logistieke beurskoers en de potentie van regio Venlo-Venray als logistieke hotspot”, zegt adviseur Vincent Bilanovic, projectteam Automotive & Transport.

De ambitie van TransLogista deze editie is het verbinden van meer dan 7.000 professionals uit de logistieke dienstverlening, primair actief in Zuid- en Midden-Nederland, België en Duitsland.

“We streven naar een interessante branchevertegenwoordiging op de beursvloer. De verbinding tussen logistiek en transpor willen we doorzetten in de vorm van een kwalitatief randprogramma. Dat moet vooral logistieke managers gaan aanspreken”, aldus Bilanovic.

De vakbeurs wordt gehouden op 13, 14 en 15 december 2016 in Evenementenhal Venray.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden