Clicky


Deel A16 na uren weer open

Deel A16 na uren weer open [+foto]
14-01-2016 17:26 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

MOERDIJK - [update]Donderdagmiddag om ongeveer 14.00 uur vond op de A16 tussen Dordrecht en Breda, net voorbij de Moerdijkbrug, een aanrijding plaats waarbij een van de betrokkenen, een 51-jarige man uit Breda, is komen te overlijden.

Even na 14.00 uur werden hulpdiensten opgeroepen vanwege een ernstig ongeval net voorbij de Moerdijkbrug. Ter plaatse bleek dat er een ongeval was geweest waarbij twee personenauto’s betrokken waren. Een auto stond in de berm en de andere op een van de rijbaan. Om het ongeval goed en veilig te kunnen afhandelen is de Moerdijkbrug enkele uren afgesloten geweest voor alle verkeer. Hierdoor ontstonden lange files,

De bestuurder van de auto die in de berm stond, een 51-jarige man uit Breda, is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Van tevoren is hij door hulpverleners nog gereanimeerd, maar in het ziekenhuis is de man later helaas overleden.

Een bijrijdster die met hem in de auto zat liep licht letsel op. Zij, een 29-jarige vrouw uit Breda, is overgebracht naar een ziekenhuis in Breda. De bestuurder van de andere auto, een 41-jarige man uit Haastrecht, kwam met de schrik vrij, meldt de politie.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Het team Verkeers Ongevallen Analyse van de politie gaat een onderzoek instellen.