Transport Online - Leolux kiest voor veiligheid met nieuwe Volvo FH

Leolux kiest voor veiligheid met nieuwe Volvo FH

Leolux kiest voor veiligheid met nieuwe Volvo FH
13-01-2016 15:49 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

VENLO - Meubelfabrikant Leolux uit Venlo heeft onlangs een Volvo FH 4x2 bakwagen aangeschaft. De truck heeft 420 pk en is voorzien van alle beschikbare veiligheidsopties. Design, de innovatieve rijeigenschappen en de relatie met de dealer waren voor Leolux redenen om voor de Volvo FH te kiezen. De truck werd geleverd door Volvo Trucks-dealer Nebim Venlo.

De Volvo FH 4x2 bakwagen met 420 pk wordt door Leolux ingezet voor het eigen vervoer van meubels. De bakwagen is voorzien van een aluminium laadklep met voorzieningen en bescherming aan de binnenzijde voor het meubeltransport.

Roy Hendrix, Warehouse & Distribution Manager bij Leolux is blij met de nieuwe aanwinst: “Ons wagenpark bestaat uit zeven trucks van verschillende fabrikanten. Dit is onze tweede Volvo-truck. Wij kiezen voor Volvo Trucks vanwege de rijeigenschappen, de uitstraling en de goede relatie met de dealer Nebim Groep uit Venlo. Ook duurzaamheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Iets wat we gemeen hebben met Volvo Trucks.”

Veiligheidssystemen Volvo Trucks

De Volvo FH is voorzien van alle beschikbare veiligheidsopties. Zo is de truck uitgerust met Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Keeping Support (LKS) en Forward Collision Warning met noodremfunctie.

Leolux is een dynamisch familiebedrijf met een lange geschiedenis en een scherpe visie op design en op de toekomst. Sinds 1934 produceert Leolux al haar meubelen in Venlo. Leolux kiest voor lange-termijnwaardes en produceert daarom tijdloze producten met een lange levensverwachting.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions