Clicky

 Illegalen aangetroffen in vrachtwagen op veerboot Hoek van Holland

Illegalen aangetroffen in vrachtwagen op veerboot Hoek van Holland
12-01-2016 17:27 | Controles | auteur Redactie [FE]

HOEK VAN HOLLAND - De Koninklijke Marechaussee heeft afgelopen zondag in Hoek van Holland meerdere vreemdelingen gepakt die zich hadden verstopt in een vrachtwagen en een camper.

Na een melding van een medewerker van de ferrymaatschappij, vonden marechaussees in een vrachtwagen, die al aan boord van de ferry naar Harwich stond, vier mannen uit Vietnam die zich in de laadruimte hadden verstopt. De 32-jarige Slowaakse chauffeur mocht na verhoor zijn reis naar Engeland vervolgen. De vier Vietnamezen zijn het vreemdelingentraject ingegaan.

Bij de uitreiscontrole van een camper werden vijf mannen, vier uit Syrië en één uit Albanië, gevonden die zich onder de banken en in de kasten achter in de camper hadden verstopt. De 57-jarige Italiaanse bestuurder is aangehouden op verdenking van mensensmokkel en is in verzekering gesteld. De Syriërs hebben asiel aangevraagd en zijn naar een aanmeldcentrum. De Albanees heeft een aanzegging gekregen dat hij Nederland moet verlaten.

Bij de paspoortcontrole werden twee mannen aangehouden die een vals Roemeens- en een vals Griekspaspoort aanboden. De twee, die aangaven dat ze uit Iran komen, zijn in verzekering gesteld en zullen voor de rechter moeten verschijnen, meldt de Koninklijke Marechaussee dinsdag.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats