Vrachtwagen uitgebrand op Duitse A27

Vrachtwagen uitgebrand op Duitse A27 [+foto]
12-01-2016 13:30 | Brand | auteur Redactie [FE]

CUXHAVEN(D) - Maandagavond 11 januari rond 21:45 uur is op de Duitse A27 tussen de knoooppunten Uthlede en Schwanewede een vrachtwagentrekker volledig uitgebrand.

De vrachtwagen was onderweg met een container vol televisies toen de vrachtwagen, waarschijnlijk door een technisch defect, vlam vatte.

De brandweer bluste de vrachtwagentrekker maar kon niet voorkomen dat alle 500 televisies door de hitte werden beschadigd en onbruikbaar zijn geworden.

De bestuurder, een 43-jarige man uit Bremen wist op tijd zijn vrachtwagen op de vluchstrook te zetten en de cabine op tijd te verlaten. Hij bleef ongedeerd.

Volgens de politie is de schade groot doordat niet alleen de vrachtwagen maar ook de alding en de weg beschadigd raakten. De politie schat de schade op zo'n 250.000 euro.

De A27 moest zo'n vijfenhalf uur worden afgesloten vanwege de brand en de bergingswerkzaamheden.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden