Clicky


Nieuwe Iveco Stralis voor J&S Haastrecht

Nieuwe Iveco Stralis voor J&S Haastrecht
11-01-2016 16:27 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HAASTRECHT - "We zijn trots op iedere nieuwe bedrijfswagen die onze werkplaats verlaat, maar zo nu en dan komt er een voorbij waar we extra blij van worden", aldus Jasper van Wijngaarden van Kwakernaak Bedrijfswagens B.V.

De eerste IVECO-bedrijfswagen die door Kwakernaak afgeleverd werd in het nieuwe jaar, is zo’n wagen; op de eerste maandag van 2016 mochten zij de nieuwe IVECO Stralis van J&S Haastrecht afleveren.

J&S Haastrecht is een nieuwe speler in de transportwereld en er is goed nagedacht over welke wagen geschikt zou zijn voor het werk dat J&S zal gaan uitvoeren. Er werden meerdere bedrijfswagens bekeken en getest, en de Stralis overtuigde nagenoeg meteen. Het rijcomfort van de Stralis is ongeëvenaard en dan voornamelijk het comfort voor de chauffeur in de cabine bleek doorslaggevend in de keuze.

Het betreft een IVECO Stralis AS440S56TX/P, 560 pk-voorloopastrekker welke door de bedrijfswagenleverancier is voorzien van een extra brandstoftank, waardoor de totale dieselcapaciteit nu 910 liter bedraagt. Verder is de IVECO Stralis uitgerust met alle mogelijke snufjes waardoor de cabine een optimaal rij- en leefcomfort garandeert.

Een aantal van de extra’s op een rij: Hi-comfort onder- en bovenbed, maxi-fridge, leren, verwarmde en luchtgeveerde, verstelbare chauffeurs- en bijrijdersstoel. Lavazza espressomachine, Dvd-speler, IVECOnnect navigatiesysteem, climat control, etc.

Ook het exterieur van de IVECO Stralis van J&S Haastrecht mag er zijn. De metallic zilvergrijze kleur, Alcoa Durabright velgen, spoilers en zijfenders, verstralers, bumpers en zijopstap in de kleur van de cabine, de aluminium luchtketels en de chromen details, allemaal even mooi.

“Alles aan deze Stralis zegt dat J&S Haastrecht trots is op het chauffeursvak en daar leveren wij met liefde een mooie bedrijfswagen aan!”, besluit Jasper op de vraag wat er zo speciaal is aan deze bedrijfswagen.