Transport Online - D.J. Middelkoop & Zn neemt Kamerman Transport over

D.J. Middelkoop & Zn neemt Kamerman Transport over

D.J. Middelkoop & Zn neemt Kamerman Transport over
09-01-2016 10:01 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

NIEUW-VENNEP - Logistiek dienstverlener D.J. Middelkoop & Zn. Nieuw-Vennep heeft per 1 januari 2016 de aandelen overgenomen van branchegenoot Kamerman Transport & Handling. Beide dienstverleners zijn al jarenlang actief in de luchtvracht industrie, waarbij zij het grondvervoer verzorgen als neutrale partij voor diverse gerenommeerde lucht- en zeevracht expediteurs.

Middelkoop beschikt over een 8000 m² ultramodern Tapa-A gecertificeerd warehouse met douanefunctie, van waaruit de logistieke activiteiten georganiseerd worden voor de fysieke im – en export stromen. Met een eigen netwerk binnen Nederland en een modern wagenpark van 55 trekkende eenheden, waaronder inmiddels acht LZV combinaties, bedient Middelkoop de klanten van zijn opdrachtgevers op basis van een 24 uur service.

De reeds vorig jaar gestarte operationele samenwerking met Kamerman heeft nu geleid tot een algehele overname van de aandelen waarbij Kamerman geheel onder dezelfde naam blijft opereren. De overname is een strategische keuze geweest. De bedrijven opereren sinds 2015 onder één dak en de werkzaamheden sluiten naadloos op elkaar aan.

Kamerman Transport & Handling is een gevestigde naam op de luchthaven en draagt bij aan de toekomstige acquisities.

"We gaan op een juiste wijze de synergiën benutten en de krachten bundelen, daardoor versterken wij onze positie in de markt.  Door onze goederenstromen te integreren maken we de ritten efficiënter en bieden we een kwalitatief betere dienstverlening, zowel op het gebied van logistiek als transport. Verder gebruiken we de kennis van elkaar om te ontwikkelen binnen de luchtvracht industrie, waar de wettelijke eisen steeds meer aangescherpt worden", aldus Rob Middelkoop, algemeen directeur an D.J. Middelkoop & Zn.

Met deze overname groeit Middelkoop naar een onderneming met 85 trekkende eenheden en totaal 145 medewerkers in dienst.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions