Transport Online - Nachtafsluiting N279 van Veghel richting ‘s-Hertogenbosch

Nachtafsluiting N279 van Veghel richting ‘s-Hertogenbosch

Nachtafsluiting N279 van Veghel richting ‘s-Hertogenbosch
06-01-2016 14:40 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

'S-HERTOGENBOSCH - In verband met diverse werkzaamheden voor de uitbreiding van de provinciale weg wordt de N279 van Veghel richting  ’s-Hertogenbosch van 11 januari tot 31 januari elke nacht van 21.00 tot 05.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Mochten de weersomstandigheden dusdanig slecht, dan is het mogelijk dat de werkzaamheden uitlopen tot 5 februari.

Verkeer wordt vanuit Veghel omgeleid via de A50 richting Oss en vervolgens via de A59 richting ’s-Hertogenbosch. Weggebruikers moeten hierdoor rekening houden met een extra reistijd van circa 10 minuten.

Verkeer op de N279 vanuit Veghel naar Heeswijk-Dinther en Berlicum/Middelrode gaat via A50, afslag 10 Eerde, Eerdsebaan, Structuurweg, Steeg (voor Heeswijk-Dinther) en Molendijk-Noord (voor Berlicum/Middelrode). De rijrichting ’s-Hertogenbosch richting Veghel op de N279 blijft open voor alle verkeer.

Werkzaamheden

De aanleg van de noordelijke rijbaan vindt plaats naast de huidige N279, op de plaats van de voormalige parallelweg en de huidige haag. Er is hiervoor een afzetting noodzakelijk op de N279 tussen A50 en de Runweg in Berlicum. Om de veiligheid van weggebruikers en wegwerkers te waarborgen, wordt aan de noordzijde een geleiderail aangebracht enof een tijdelijke barrier als de aanwezige ruimte niet voldoende is. Deze geleiderail komt op plaatsen waar in de eindsituatie de middengeleider van de N279 is gesitueerd. De bestaande haag wordt hiervoor verwijderd.

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,644
Diesel1,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions