Clicky


Al meer dan 100 inzendingen voor '12 Mooiste Trucks Verkiezing'

Al meer dan 100 inzendingen voor '12 Mooiste Trucks Verkiezing'
02-07-2013 13:55 | Transport Online | auteur de redactie
DAMWOUDE - Nog veertien dagen en dan is de inzendtermijn voor de '12 Mooiste Trucks Verkiezing 2013' ten einde. Op 15 juli zal begonnen worden met de stemronde.

Inmiddels zijn er al 113 foto's ingezonden. Het werkelijke aantal ligt zelfs nog hoger maar de redactie van Transport Online heeft een kleine achterstand opgelopen met het online plaatsen van de foto's.

"De kwaliteit van de foto's is dit jaar opvallend hoog", zegt Esther van der Wal - de Vries, hoofdredacteur en oprichtster van Transport Online. "Je kunt zien dat het maken van digitale foto's tegenwoordig heel normaal is. Waar we eerdere jaren nog wel veel inzendingen moesten afkeuren omdat ze niet aan onze kwaliteitseisen voldeden, kunnen we dit jaar wel zeggen dat zeker 80 procent van de foto's van een prachtige kwaliteit is."

"Ook valt op dat er veel transportbedrijven dit jaar meedoen. Ik ben er zeker van dat het dit jaar, wie er ook wint, een prachtige kalender wordt!", besluit van der Wal.

De '12 Mooiste Trucks Verkiezing' wordt elk jaar georganiseerd door Transport Online. Dit jaar voor de achtste keer op rij.

Wanneer u zelf ook wilt deelnemen leest u dan de voorwaarden en stuur ook uw foto in! Dat kan nog tot en met zondag 14 juli aanstaande. Meer informatie vindt u hier

Alle inzendingen tot nu toe vindt u hier