Transport Online - V&D mikt op doorstart hele bedrijf in januari

V&D mikt op doorstart hele bedrijf in januari

V&D mikt op doorstart hele bedrijf in januari
31-12-2015 20:42 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - De curatoren van V&D verwachten in januari duidelijkheid te hebben over de doorstart van het bedrijf. Daarbij wordt momenteel gemikt op een nieuw leven voor alle warenhuizen en restaurants van het concern. Dat zei een woordvoerder van het eerder op de dag failliet verklaarde V&D donderdag.

De woordvoerder benadrukte dat er veel belangstelling is voor V&D, vanuit binnen- en buitenland. Over de vorm die een uiteindelijke doorstart krijgt, is volgens hem op dit moment echter nog niets te zeggen. Hij wees er wel op dat het strategische plan dat V&D eerder dit jaar voor de komende jaren opstelde nog niet van tafel is.

"Dat gaat uit van het behoud van alle filialen'', stelde hij. "Die strategie is ook altijd door alle betrokkenen onderschreven. We gaan daarom nu niet voor de krenten uit de pap, maar voor het hele bedrijf. Garanties kunnen we echter niet geven. Er wordt in ieder geval alles aan gedaan om er zo veel mogelijk uit te halen voor schuldeisers en om zo veel mogelijk banen te behouden.''

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions