De hoogtepunten van jubileumjaar 2015

De hoogtepunten van jubileumjaar 2015

ZWAAGWESTEINDE - Het jaar 2015 tikt langzaam weg. 2015 was voor Transport Online het jubileumjaar. Al tien jaar lang proberen wij u elke dag op de hoogte te houden van het laatste nieuws uit de transportwereld.

Afgelopen jaar waren er een aantal leuke acties vanwege het 10-jarig jubileum. Zo hadden we de Truck Hunk en Truck Chick verkiezing. De eerste editie bleek een ware hit! Paul Mans uit Echt werd verkozen tot dé Truck Hunk van 2015 en bij de vrouwen mocht Macy Voort uit Erp de titel Truck Chick 2015 op haar naam schrijven.

Op Facebook hadden we het hele jaar de taartenactie. Om de twee weken hebben we een lekkere slagroomtaart verloot onder degenen die ons geholpen hebben aan de 10.000 'likes' op onze Facebookpagina.

En ook dit jaar organiseerden we weer de 12 Mooiste Trucks van het jaar verkiezing.

Ook in 2015 stevend Transport Online af op een bezoekersrecord. We verwachten dit jaar uit te komen op zo'n 2,8 miljoen unieke bezoekers, een stijging van tenminste 400.000 unieke bezoekers!

Top 5 Meest Gelezen

Zoals elk jaar speelde ook dit jaar weer een hoop in de transportsector. Transport Online heeft getracht chauffeurs in Calais zo goed mogelijk te informeren over de problemen rondom de vluchtelingen, de stakingen en de enorm lange vertragingen. En dat werd gewaardeerd! We kregen erg veel reacties, waarvoor dank. Geen verrassing dus welk artikel op nummer 1 staat als het op meest gelezen artikelen op Transport Onlien aankomt:

  1. LIVEBLOG: Situatie Calais & Duinkerke [ 3 juli 2015 ]
  2. Negen Litouwse chauffeurs van Girteka gestrand op parkeerplaatsen in Overijssel [ 22 januari 2015 ]
  3. Duitse politie haalt 'waaghalzen' Nederlands transportbedrijf van de weg [19 juni 2015 ]
  4. Vrachtwagenchauffeur organiseert barbecue op vluchtstrook A27[+foto] [17 november 2015 ]
  5. Leven vrachtwagenchauffeur staat stil na dodelijk ongeval [+foto] [ 22 mei 2015 ]

2016

Uiteraard gaat de redactie van Transport Online in 2016 op dezelfde voet verder met verslag doen van het nieuws in de transportsector.

Rest ons nog u en uw dierbaren een hele fijne jaarwisseling te wensen en: pas op voor uw ogen! Anders kunt u straks Transport Online niet meer lezen en zeg nu zelf, dat zou toch zonde zijn?Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden