Clicky


 


Opblazen condoomautomaat wordt man fataal

Opblazen condoomautomaat wordt man fataal [+foto]
28-12-2015 14:33 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

SCHÖPPINGEN(D) - Op 25 december rond 07:40 uur in de ochtend hoorden omwonenden in de Münsterstraße in het Duitse Schöppingen een harde knal. Ter plaatse bleek een condoomautomaat te zijn opgeblazen.

De politie vond ter plaatse het geld op de grond en de condooms lagen eveneens op de grond. De daders leken niets mee te hebben genomen.

Tegen 08:50 uur werd in het Ahauser ziekenhuis een 29-jarige inwoner van Schöppingen binnengebracht door twee andere mannen. Ze verklaarden dat de man van de trap was gevallen. De 29-jarige stierf in het ziekenhuis ondanks reanimatiepogingen.

Omdat er werd getwijfeld aan het verhaal van de mannen deed de politie onderzoek.

Volgens de huidige stand van het onderzoek hebben de drie mannen de condoomautomaat opgeblazen met nog onbekende explosieven. Na de ontsteking stapten de mannen in de auto en startten deze. De 29-jarige had de passagiersdeur niet gesloten toen de condoomautomaat ontplofte. Een stalen deel van de automaat raakte de man op het hoofd. Hij raakte buiten bewustzijn. De twee andere mannen brachten hem daarop direct naar het ziekenhuis waar hij korte tijd later overleed.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,285
Diesel2,103

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions