Clicky

 
Transport Online - Miriam Maes benoemd tot commissaris Havenbedrijf Rotterdam

Miriam Maes benoemd tot commissaris Havenbedrijf Rotterdam

Miriam Maes benoemd tot commissaris Havenbedrijf Rotterdam
24-12-2015 10:32 | Haven Nieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Miriam Maes is per 1 januari 2016 benoemd tot commissaris van het Havenbedrijf Rotterdam met het bijzondere vertrouwen van de Ondernemingsraad. Zij vervult de vacature die per 1 juli 2015 is ontstaan met het vertrek van Merel van Vroonhoven. Miriam Maes heeft een brede, internationale ervaring in operationele management functies bij Unilever, ICI, Texas Utilities en EDF.

Na de eerste twintig jaar van haar loopbaan vooral in de voedingsmiddelenindustrie gewerkt te hebben, ligt de afgelopen tien jaar het accent van haar werkzaamheden met name op de energiesector en klimaatverandering. Maes was onder meer Adviseur van het Ministerie van Energie en Klimaatverandering in het Verenigd Koninkrijk en Senior Fellow van het Klimaat en Energie Programma van de trans-Atlantische Think-Tank ‘The German Marshall Fund of the United States’.

Zij is eveneens oprichter en CEO van Foresee (2007), een adviesbureau op het gebied van energie en klimaatverandering. Daarnaast is ze lid van de London Sustainable Development Commission die het stadsbestuur van Londen adviseert hoe het een voorbeeld kan worden op het gebied van verduurzaming.

Miriam Maes (1959) heeft de Nederlandse nationaliteit en woont in Londen. Ze is afgestudeerd aan Nyenrode Business University. Maes is Voorzitter van de Raad van Commissarissen van het Bel-20 bedrijf “Elia Group” (B) en is commissaris bij Urenco (UK) en Ultra Centrifuge Nederland (NL), Vilmorin & Cie (F), Assystem (F), Naturex (F).

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden