Topdrukte bij onlinewinkels

Topdrukte bij onlinewinkels
22-12-2015 20:09 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM (ANP) - Voor de medewerkers van onlinewinkel Coolblue is het in de aanloop naar kerst keihard werken. "Het is onze drukste dag ooit", zegt directeur Pieter Zwart dinsdag.

Coolblue begon in 1999. Een studentenbedrijfje dat zich ging toeleggen op onlineverkoop. Inmiddels werken er 1200 mensen en heeft Coolblue zeven fysieke winkels. Een van de meest bestelde kerstcadeaus is volgens Zwart de Google Chromecast om muziek, films en tv-series te streamen. "Maar ook onze cadeaubon is een enorm succes", zegt Zwart.

Hoeveel is er is besteld en geleverd, weet hij niet, maar de drukte duurt voort. "We zitten middenin in de piek", aldus Zwart.

Bij Wehkamp eenzelfde verhaal. "Het is nog drukker dan vorig jaar", laat een woordvoerster weten. De afgelopen twee is erg veel feestkleding verkocht. "En als je kijkt naar cadeaus die naar onder de kerstboom worden gelegd zien we dat de Playstation 4, smartphones, e-readers, kleine huishoudelijke apparaten en giftsets uit het Beauty & Wellness assortiment het goed doen."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden