Transport Online - Simon Loos neemt activiteiten Albert Heijn RDC Tilburg over van Speksnijder Logistiek

Simon Loos neemt activiteiten Albert Heijn RDC Tilburg over van Speksnijder Logistiek

Simon Loos neemt activiteiten Albert Heijn RDC Tilburg over van Speksnijder Logistiek
22-12-2015 19:31 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Per 4 januari 2016 neemt Simon Loos de transportactiviteiten voor Albert Heijn RDC Tilburg over van Speksnijder Logistiek. De overname bevat 25 voertuigen en een veertigtal chauffeurs en twee planners.

Volgens een interne memo, die Transport Online in het bezit heeft, aan de betrokken chauffeurs zegt directeur Adriaan Speksnijder dat de huidige arbeidsvoorwaarden van kracht blijven, dat er geen gedwongen ontslagen zullen vallen en dat de standplaats gelijk zal blijven.

Woensdagavond 23 december worden de chauffeurs nader ingelicht bvetreffende de oername en is er gelegenheid om vragen te stellen. Ook zal een afvaardiging van Simon Loos zich daar persoonlijk voorstellen aan de betrokken chauffeurs.

"De overname past goed binnen de strategie en visie van Simon Loos, en verstevigt de positie in de regio Brabant verder", aldus een woordvoerder van Simon Loos.

Sinds de oprichting in 1938 is Simon Loos uitgegroeid tot een toonaangevend logistiek dienstverlener met veel kennis van, en ervaring in het bieden van een logistiek totaalpakket. Het bedrijf levert flexibele en veelzijdige diensten in Transport, Warehousing, Value Added Logistics en Logistieke Consultancy, en staat bekend om o.a. haar duurzame innovaties. Dagelijks ontzorgen de 1.100 medewerkers van Simon Loos de logistiek voor veel aansprekende bedrijven en merken.

Foto's

 • J.Roeland
  Simon Loos
 • J.Roeland
  Simon Loos
 • TRUCKSPOT DRACHTEN
  simon loos
 • J.Roeland
  PETER APPEL


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions