Vrachtwagenchauffeur overleden bij ongeval op A4 [update]

Vrachtwagenchauffeur overleden bij ongeval op A4 [+foto+update]
17-12-2015 16:42 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

HALSTEREN - [update 10:13] Donderdagmiddag is bij een ongeluk op de A4 een vrachtwagen door een vangrail gereden en gekanteld. De chauffeur (59) uit het Duitse Eschweiler kwam daarbij om het leven.

Het incident gebeurde rond 14.30 uur. De vrachtwagen reed in de richting van Bergen op Zoom toen deze ter hoogte van hectometerpaal 231,6 door de middenberm schoot en op beide rijstroken van de rijbaan richting Rotterdam belandde. Hierbij werden een personenauto en een bestelbus geraakt. De 63-jarige bestuurder uit Schoonhoven van de personenauto, de 46-jarige bestuurder uit Leiden van de bestelbus en diens 52-jarige passagier uit Rotterdam raakten lichtgewond.

Hulpverlening

De brandweer, de politie, de ambulancedienst en een traumahelikopter werden opgeroepen om eerste hulp te verlenen. De vrachtwagenchauffeur overleed ter plaatse. De drie inzittenden van de personenauto en de bestelbus, die licht gewond raakten, zijn door ambulancemedewerkers ter plaatse behandeld.

Politieonderzoek

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Zo werden onder andere getuigen gehoord en werd een sporenonderzoek ingesteld. Een bergingsbedrijf heeft de drie beschadigde auto's weggetakeld.

Foto: GinoPressNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden