Clicky


Kist met mogelijk vermiste vrouw gevonden

Kist met mogelijk vermiste vrouw gevonden
17-12-2015 13:34 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

OIRSBEEK (ANP) - De politie heeft donderdag in een woning in Oirsbeek (Limburg) een kist gevonden waarin mogelijk het lichaam van de vermiste bewoonster ligt. De zoon van de vrouw is aangehouden.

De kist stond op de bovenetage. Om die uit de woning te krijgen moest een boom voor het huis worden verwijderd. De kist wordt donderdag in het academisch ziekenhuis in Maastricht gescand op inhoud, zei een woordvoerder van de politie. Mocht er een stoffelijk overschot in zitten, dan gaat de kist vrijdag door naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) voor verder onderzoek.

De zoon, een al wat oudere man, zou iets met de vermissing te maken kunnen hebben. Hoewel de politie hem als verdachte in deze zaak ziet, kon de woordvoerder nog niet zeggen of het echt om een misdrijf gaat. "Alle opties zijn open'', zei hij.

Hoe lang de hoogbejaarde vrouw vermist wordt, kon de politie nog niet zeggen. "Al enige tijd'', zei een woordvoerder. Volgens buurtbewoners zou de vrouw al enige jaren niet meer gezien zijn.