Clicky


Rutges Cargo L&W neemt Smartline Cargo Services te Frankfurt over

Rutges Cargo L&W neemt Smartline Cargo Services te Frankfurt over
17-06-2013 17:09 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur de redactie
Europese transporteur Rutges Cargo Logistics & Warehousing B.V. te Schiphol heeft per 17 juni jl. de activiteiten van Smartline Cargo Services GmbH te Frankfurt overgenomen.

De activiteiten zullen worden voortgezet onder de naam Rutges Cargo Germany GmbH. Jimmy Yeh, eigenaar en directeur van het hoofdkantoor te Schiphol, is de nieuwe eigenaar van de organisatie. Alle 25 medewerkers behouden hun baan.

Tot de bedrijfsactiviteiten van de onderneming behoort een reeks aan oplossingen op het gebied van logistiek, warehousing en handling – van collectie en inklaring van goederen tot de uiteindelijke aflevering door heel Europa. De dienstverlener beschikt over een on-site gecertificeerde, beveiligde loods met een totale oppervlakte van 3,500m2, geschikt voor hoogwaardige, sensitieve en gevaarlijke goederen. Ook specialisaties zoals het bouwen van luchtvrachtplaten en een in-house x-ray scanning service behoren tot het dienstenpakket.

Jimmy Yeh: "Deze overname betekent een cruciale expansie van ons luchtvrachtnetwerk in Europa. Frankfurt Airport geldt momenteel als het grootste Europese vrachtvliegveld en biedt verschillende logistieke voordelen vanwege de centrale continentale ligging. De netwerkuitbreiding omvat onder andere een dagelijkse linehaul tussen Schiphol en Frankfurt en een sterkere binding met transporthubs in België en West-Duitsland."

"Wij delen de zakelijke benadering van Smartline Cargo Services in termen van kwaliteit, service en professionaliteit en de activiteiten van de organisatie sluiten naadloos aan op onze huidige portfolio. De overname stelt ons in staat om onze dienstverlening verder te optimaliseren en onze luchtvrachtklanten nog meer dan voorheen te voorzien van essentiële netwerkconnecties en een hoogwaardige service."