Clicky

 
Transport Online - Vaassense carrosseriebouwer HSE maakt doorstart

Vaassense carrosseriebouwer HSE maakt doorstart

Vaassense carrosseriebouwer HSE maakt doorstart
11-12-2015 11:21 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

VAASSEN - Carrosseriebouwer HSE (Hydraulic Systems Engineering) uit Vaassen heeft onlangs een doorstart gemaakt. Het bedrijf ging op 10 november jongstleden failliet. Onder leiding van Epenaar Jaap Zitman gaat HSE de komende periode nadrukkelijk de relatie zoeken met diverse regionale partners. “Soms moet je niet alles zelf willen doen. Dan kan je bepaalde werkzaamheden veel beter uitbesteden", aldus Zitman.

HSE is servicegerichte partner voor transportondernemers. “Vooral die service is van wezenlijk belang. Wij laten onze klanten niet in de kou staan, we zijn 24 uur per dag beschikbaar. Want wanneer de kipper of het afzetsysteem van je vrachtwagen stuk is, dan kun je niets meer als chauffeur. Dan komen wij als HSE meteen om de hoek kijken. Wij lossen het altijd op", aldus Zitman

Daarnaast is HSE leverancier van autolaadkranen (Palfinger), kabelliftsystemen (HTS/NCH) en houttransportopbouwen (Alucar). De komende periode wordt de engineeringsafdeling van HSE nog nadrukkelijker in de markt gezet. Zitman: “Moet er een oplossing op maat komen voor een vrachtwagen, dan gaan we deze vooraf al ontwerpen met onze geavanceerde CAD/CAM-software. Zo weten we al snel hoe de oplossing het beste gemaakt kan worden. We halen de onderdelen vervolgens meteen in huis. Vervolgens kan de vrachtwagen zeer snel opgebouwd worden.”

Om de kwaliteit van het eindresultaat nog meer te waarborgen en om de doorlooptijden te verlagen, gaat HSE nog nadrukkelijker partnerships aan met regionale ondernemers. “Voor bepaalde aspecten in het productieproces willen we gebruik maken van andere bedrijven in de nabije omgeving van Vaassen. Die partners hebben bijvoorbeeld volledige geautomatiseerde machines voor werkzaamheden die wij handmatig moeten uitvoeren. Dat maakt dat ze het halffabricaat sneller en netter afleveren.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie


    Actuele wachttijd Eurotunnel


    Andere Europese Landen


    Overige Verkeersinformatie

    Rijverboden