Transport Online - Files op A59 door afgevallen lading[+foto]

Files op A59 door afgevallen lading

Files op A59 door afgevallen lading[+foto]
10-12-2015 17:30 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

OSS - Automobilisten die rondom knooppunt Hooipolder rijden moeten vanmiddag rekening houden met forse vertraging. Dat komt door afgevallen lading op de rijbaan vanuit Oss richting knooppunt Zonzeel.

Op het knooppunt Hooipolder blokkeren twee afgevallen pontons de rijbaan, meldt de VID. Verkeer richting Zonzeel kan hier maar moeizaam passeren. Dat zorgt voor een stilstaande file van 5 kilometer. De andere kant op is ook forse hinder ontstaan. Er staat voor hetzelfde knooppunt al 5 kilometer file met veel vertraging.

Automobilisten kunnen de A59 vanmiddag beter in beide richtingen mijden. Beter is het om van oost naar west of vice versa te rijden via de A15 of de A58.

Er is een telekraan besteld en twee zware bergers om de obstakels weer van de weg af te halen.

Op de A59 Oss - Zonzeel is de file inmiddels opgestroopt tot maar liefst 10 kilometer. Ter hoogte van het knooppunt Hooipolder is nog één rijstrook afgesloten. Rijkswaterstaat hoopt de weg om 18.30 uur vrij te kunnen geven.

Op de A27 vanuit Gorinchem richting Breda staat 7 kilometer voor het knooppunt Hooipolder. In tegenovergestelde richting staat nu 2 kilometer voor Oosterhout.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen