Clicky

 Ecotrans Logistics neemt JCL Logistics Friesland over

Ecotrans Logistics neemt JCL Logistics Friesland over
10-12-2015 10:50 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HEERENVEEN - JCL Logistics Friesland wordt overgenomen door Ecotrans Logistics uit Vorden. Dat heeft Roel den Hollander desgevraagd aan Transport Online bevestigd. De overname zal met terugwerkende kracht per 1 december 2015 in gaan.

Moederbedrijf JCL Benelux Logistics BV uit 's Heerenberg is overgegaan tot het afstoten van de Herenveense vestiging na een strategische heroverweging door JCL van de activiteiten van de vestiging en is tot de conclusie gekomen dat deze niet meer tot de kernactiviteitne behoren.

"Door de verkoop aan Ecotrans is de continuïteit van het bedrijfsonderdeel gewaarborgd en zijn de activiteiten ondergebracht bij een bedrijf waar de
distributie en het transport van feed en food juist als belangrijkste taak geldt", staat in een aan het personeel verzonden mail.

De overname heeft gene gevolgen voor het personeel. "Al het personeel, de contracten en het materieel wordt door Ecotrans overgenomen", aldus Roel den Hollander.

De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Ecotrans Logistics en het management van deze firma zal bestaan uit Roel den Hollander en Erik groot Wassink.

Aanstaande zaterdag, 12 december, staat een personeelsbijeenkomst gepland waarin een en ander voor het personeel verduidelijkt zal worden.

Foto's

 • J.Roeland
  De Cokere-Maes
 • TRUCKSPOT DRACHTEN
  van der werff transport
 • J.Roeland
  ECOTRANS
 • J.Roeland
  ECOTRANS
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats